PRODAJA POKLON KARTICA

Prodaja poklon kartica - o čemu se radi ?

Poliklinika Srce Sarajeva je privatna zdravstvena ustanova osnovana 2017 godine , sa ciljem da populaciji grada Sarajeva i okoline pruži brzu, adekvatnu , specijaliziranu medicinsku uslugu prilagođenu standardima moderne medicine, te cjenovno prilagođenu ekonomskim mogućnostima naših sugrađana. 

Poliklinika nudi usluge iz oblasti : interne medicine , kardiologije, reumatologije, nefrologije, ginekologije, oftalmologije, neurologije, gastroenterologije, ,laboratorijske dijagnostike , kao i konsultantske usluge iz oblasti orl i urologije i pulmologije. 

Cilj i svrha kupovine poklon kartica kartica?

S obzirom da smo svi upoznati sa pandemijom korona virusa , svakako vrijedi napomenuti da su u Bosni i Hercegovini, kao i u ostatku svijeta preduzete mjere zaštite i spriječavanja širenja virusa među populacijom.

Nažalost to je prouzrokovalo sporost, tromost zdravstvenog sistema u smislu pada broja pruženih usluga za  90% . Sav taj razvoj situacije prouzrokovao je, velike probleme građanima , naročito hroničnim bolesnicima , kao i starijim osobama , koje više nisu u mogućnosti da koriste usluge zdravstvenog sistema , kao ranije , ili je korištenje zdravstvene zaštite , usporeno i neadekvatno.

Ovim putem , kupovinom poklon kartica/ kartica sa vrijednostima biste omogućili svojim najmilijim, roditeljima, prijateljima , rodbini mogućnost korištenja zdravstvenih usluga u našoj ustanovi, a po plaćanju dostavu kartica vrši Poliklinika Srce Sarajeva.

Pažljivom selekcijom odabrali smo pružanje mogućnosti kupovine kartica u slijedećim vrijednostima . 

Dostava plaćenih kartica na adresu

Po plaćanju svake poklon kartice , uposlenici poliklinike istu dostavljaju na adresu koju odredite popunjavanjem forme određene na ovoj stranici. ( prije plaćanja popunjavanje forme je obavezno).

Također primaocu kartice, se detaljno objašnjavaju mogućnosti korištenja iste , specijalnosti sa kojima poliklinika raspolaže, te sve ostale detalje koje bi isti trebao znati. 

Dostava se u pravilu vrši lično na adresu primaoca , sve u cilju što kvalitetnijeg upoznavanja sa mogućnostima korištenja poklon kartice. 

Izuzetno, kartica se može poslati i poštom , zajedno sa brošurom koja ukratko objašnjava mogućnosti korištenja kartice. 

ADRESA STANOVANJA PLATIOCA
MOLIMO VAS DA UNESTE VAŠU E MAIL ADRESU KAKO BISMO VAS MOGLI KONTAKTIRATI
UNESITE VRIJEDNOST KARTICE KOJU KUPUJETE
UNESITE IME I PREZIME OSOBE KOJA ĆE PRIMITI POKLON KARTICU

NAKON POPUNJAVANJA FORME PREĐITE NA PLAĆANJE

IZABERITE VRIJEDNOST POKLON KARTICE