Profesor dr. Emir Čabirć - operacije katarakte

PROFESOR DR. EMIR ČABRIĆ

Oftalmologija Sarajevo , kao dio kabineta Poliklinike Srce Sarajeva , je implementirana 2019 godine u skladu sa poslovnom politikom menadžmenta Poliklinike , te sa potrebama našeg stanovništva, i generalno potrebama za vrhunskom oftalmologijom u Sarajevu i okolini.

Kao oftalmolog Sarajevo  u Poliklinici će ordinirati prof.dr. Emir Čabrić , eminentni stučnjak iz oblasti oftalmologije , te ima pružati usluge klijentima i pacijentima Poliklinike .

Profesor dr. Emir Čabrić se specijalizirao za operacije katarakte , pa se u našoj oftalmologškoj ambulanti aktivno rade operacije katarakte , pod vrlo povoljnim uslovima za pacijenta.

Prof. dr. Emir Čabrić, je također  dobitnik priznanja „Menadžer decenije BiH“ te je zaskužan za uvođenje novih dijagnostičkih i operativnih metoda u našoj državi .

Osnovni koncept rada oftalmološkog kabineta  je profesionalnost i ekspeditvnost, zasnovan na savremenoj medicinskoj doktrini, stalno zaposlenom stručnom kadru i medicinskoj opremi najnovije tehnologije.

Trudimo se da održimo integrisanim liječenje, edukaciju i istraživanje i stalno uvođenje najnovijih dijagnostičkih i terapijskih procedura, uz nabavku opreme, usavršavanje zaposlenih i poboljšanje organizacije rada, u skladu sa savremenim medicinskim standardima koji su dio kliničke prakse u vodećim svjetskim centrima.

Operacije katarakte

DOBITI VIŠE INFORMACIJA TE SE ZAKAZATI MOZETE I NA TELEFON BROJ 062 008 064 ILI NA 033 871 566